gör ett fotoalbum!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

sömnen och tiden

Jag har sömnproblem. Jag ligger minst en timme varje natt och vrider och vänder på mig och kan inte slappna av, kan inte somna in. Ja, det kanske inte är så farligt, jag somnar ju tillslut i alla fall, men det är ganska trist att bara ligga. Speciellt när mannen och barnet snusar, snarkar och det låter så skönt att bara sova. 

Varför jag inte kan sova vet jag. Jag har alldeles för mycket pyssel i huvudet som vill ut, men som jag inte hinner göra. Det är alltid samma problem, min hjärna går på högvarv, men hur ska man hitta tid till att göra alla grejjer. Jag drömmer om att kunna vara pysslare på heltid, som Debbie Travis, Martin Timell och Martha Stewart, fast jag skulle göra snygga saker. Tills dess så antar jag att jag borde använda block och penna mer, det man inte hinner göra kan man alltid kladda ner, för att göra senare, jo jag tror att jag ska ha mer tid någon gång. Då skulle min stackars lilla kreativa hjärna får vila lite. Nu tänkte jag hinna trycka tygtryck, eller i alla klippa till tyget det ska tryckas på, alltid något. 

sensuous synchronized show

här är ett av de nämnda filmklippen

sensuous synchronized show

Igår såg jag cornelius och hans band uppträda på Botanique i Bryssel. Det var töntigt bra. Så mycket inspiration som flödade. En hel musikalisk och visuell upplevelse! jag kan inte länka, men kolla in http://cornelius-sound.com/ och gå till vision och kolla in hans små filmer. Och tänk då att detta visas på en stor screen bakom bandet som spelar allt live. Oooo, fantastiskt. Om du har chans att se hans show så gör det!

                                                                 Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

time is on my side

Här är sista väskan jag gjorde på skolan i London:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
en multifunktionell väska, kan användas som axelväska eller magväska! den är gjord av svinmocka och renskinn, med flätade detaljer.

illustration:
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucketmoodboard:Photo Sharing and Video Hosting at Photobucketrangeboard:Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Kategori:

adoore

Tänkte visa lite väskor från förr:
 Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
det här är den första väskan jag gjorde på skolan i London. Den är gjord av valnötsträ som är fastlimmade på skinn, väskan stängs med en ring runt. och här är en illustration:
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Kategori:

Ny

Mitt första inlägg i min färsta blogg. Ooo, jag är så färsk. Det här inlägget blir mest som ett test, måste kolla hur det ser ut osv. Jag är alltså värsta bästa pysslaren och jag tänkte att det kan ju vara kul att dela med mig av mina pyssel, vilket jag tänkte göra här. Idag har jag sytt en skjortklänning, men den blev lite kort, så det är mer som en skjorta. Med leggins kanske den funkar som klänning. Jag kan ju lägga upp bilder imorgon kanske, just nu ids jag inte.