Gardintips

Med jobbet sydde vi gardiner till Sköna hems Skapa stilen. Notera bandet i överkant, ett ganska nytt slags veckband. Praktiskt och snyggt, enklare och billigare än ringar. Kan köpas på Tygverket för 20:-/m.

Pepparkaksgubben

Fortsätter med att uppdatera höstterminens pyssligheter. Jack ville vara peppakaksgubbe på lucia. Så jag sydde såklart en dräkt till honom. Hatten var ganska klurig att få till, men med tjockt mellanlägg och pizzakartong till brätte så funkade det finfint!

Kuvertväska

En liten julig kuvertväska jag sydde i förra veckan.

Kategori:

Tygverkets nya butik!

Anledningen till min stressiga höst är att vi öppnat en till butik. Vi har inrett, snickrat, målat, fixat och gjort nästan allt själva. Sjukt slitigt, men så kul! Den nya butiken är lyxigt inredd och himla mysig att jobba i. Vi har tagit in lite exklusivare tyger samt att vi även har en syverkstad! Där kan kunder hyra plats/timme och då få tillgång till alla maskiner; hushålls, overlock, industri, broderi, samt press- klippbord, provdocka, verktyg mm, allt man behöver! Vi annordnar workshops, då vi inspirerar kring och lär ut sömnad. Så himla kul! Butiken ligger på s:t paulsgatan 3, väl värt ett besök!

Tillbaka

Hej! Jag har haft en höst med massivt pysslande, men jag har inte bloggat något. Jag har inte haft tid riktigt, eller ork, eller rätt verktyg, nu provar jag appen och kollar hur det funkar. Så, nu är jag tillbaka!