Surdegsfoccacia

(null)

(null)Har hittat ett superbra recept på foccacia. Här toppat med körsbärstomater, Kalamata oliver och rosmarin.

(null)

(null)
Och godaste: tunt skivad potatis, sardeller, kapris och parmesan.
(null)

Kategori: Bakning Taggar: Kalamata, foccacia, oliver, potatis, rosmarin, sardeller, surdeg, surdegsfoccacia, tomat;

Planterar i återvunnet material

(null)
Att samla på krukor som kryddor kommer i är en no-brainer, men de räcker inte så långt så här års.
(null)

(null)
Allt material som går att odlas i används dessa dagar. 
(null)
Toapappersrullar klipper jag fyra jack i
(null)
och viker så här. Så blir det en bra botten med lite genomsläpp för vatten.
(null)

(null)
Äggkartonger klipper jag av locket och använder som fat med lite plast mellan som även kan vikas över för miniväxthus. (null)


(null)

(null)
Såna här plastlådor som druvor kommer i är perfekta med inbyggda dräneringshål i botten och lock som solen hittar in genom. Jag ställer den i en annan plastförpackning utan hål.