det kommer mera


tajts. Ännu ett tyg från Tygverket.  Jack har hjälpt mig att fota.

kan inte sluta...


...sy tajts.

För att det går så snabbt, för att jag inte orkar med något stort projekt, för att jag älskar att ha dem på mig, för att det bara behövs en meter tyg, för att vi har så många fina trikåer på Tygverket, för att mina ben blir långa och fina
och spatserar bra i tajts!

Annars så lyssnar jag på musik, kollar på "TV" eller kollar ut genom fönstret

och ser bilder som gör mig varm i hjärtat.

maxiklänning


Sydde en härlig maxiklänning inför heta sommardagar.

Jag blev kär i tyget direkt när det kom till Tygverket, en tunn mjuk bomull med fantastiskt mönster. Nu fanns det bara 1,5 meter kvar, så det var dags att slå till.

En bra sak med detta nyss uppdiktade mönster är att det blir noll spill! Jag gillar't!

halsbandFick äntligen tummen ur och gjorde detta halsband som Katarina väntat på i evigheter. Tänk att det kan vara så svårt ibland att göra saker. Det är ju bara det att det är så många saker som ska göras hela tiden, nu är det en sak mindre som måste göras dock, good on me!
Kategori:

Snabbinlagd gurka


Åh, vad det här är gott! Jag tar 2msk socker, 2msk ättiksprit, 2dcl vatten, salt, peppar och rör ut i en burk så att sockret löser upp sig sen lägger jag i en massa färsk koriander och hyvlar i en liten gurka med osthyvel direkt i burken. Mums!
Kategori: mat

vårstädning blev klippbok

Håller på med vårstädning. När solen kom syntes all skit så mycket mer. Hu, för grejjer alltså. I vår lilla lilla lya måste vi hålla efter hela tiden för att inte svämma över av prylar.

Mina modemagasin som jag egentligen inte gillar så mycket, tycker reportagen ofta är helkassa, som jag köper för modebilderna och för att de inte är så dyra, hade blivit alldeles för många.


Jag har lite svårt för att slänga dock, de är ju som tidsdokument och det finns vissa bitar jag gillar, som jag inspireras av. Så jag satte mig med högen och gick igenom dem, klippte ut det jag intresserades av och klistrade in i en bok istället. Sparade typ en halv kvadratmeter på det!

spellista för våren

Det här har jag lyssnat på idag:
vår10