en sjaltub


Inte för att det nåsonsin blir kallt i den här stan, men jag har i alla fall gjort en sån här sjalgrej.

Den består av en halvmeter stickat som jag handlat på Tygverket
Sen har jag sytt ihop den i ändarna så att det blir en tub.

Eftersom det är slätstickat rullar kanterna sig av sig själv, jag overlockade dem för säkerhets skull så att de inte skulle repa upp sig.

Den går verkligen jättefort att göra, sen är det bara att vira den två varv runt halsen och dra den över huvudet, så att inte öronen fryser.
Kategori:

pimpad kajsa


I lördags var jag på premiären av SNAP!, de lät Démode teamet gå loss på klubbkidsen och pimpade dem med gåvor från Humana Second Hand. (mycket namedropping i den meningen)

Jag ville ju förstås vara med och bad om en håraccessoar.
Sen blev jag så här glad.
Tack för pimpen!
Kategori:

Fittan


Så var det dags för framstjärten då. Som blev till så här.


Den var mer kompicerad, så den fick jag googla för att hitta en anatomisk bild som förlaga att jobba utifrån.


Hehe.


Ja, kvinnor har också rumpor, även denna vagina.


och hår har de med!


Sen fick även den hänga i entrén, där den blev omsvärmad och mycket poppis.

kuken


Gissa vad det här ska bli då?


Måste markera och klippa hål för...


..och stoppa vadd i....


...SNOPPEN!

Som fick en rumpa också. Det var ju ändå ett rumpparty den skulle till.

Den provades såklart innan den fick komma till sin rätt

I entrén på ÖFA:perfect butt party!

I morgon får ni se fittan. Jag sparar det bästa till sist!

buttwall in progress

TÄVLING på Tygverket


Tygverket bjuder in till tävling:
Sy flottaste nyårsblåsan,
Vinn presentkort på 1000kr!


Vi vill gärna se vad ni syr av allt material som vi säljer, vi är nyfikna på vad som blir till hemma hos er. Därför kommer vi inom kort att uttöka vår hemsida med en bloggfunktion där ni kan maila in bilder på vad ni tillverkar av vårt material. Bloggen kommer även fungera som en inspirations- och informationskälla med tips och råd om sömnad och pyssel.

För att kickstarta igång detta utlyser vi nu en tävling; sy din finaste festoutfit och vinn ett presentkort på 1000kr i butiken. Passande till nyår så koras vinnaren den 30e december och vi vill följaktligen ha in era bidrag senast den 28e december. Om vinnaren vill så erbjuder vi också utställningsplats i butiken av vinnande bidrag, de flesta bidrag publiceras även på bloggen. Enda kriteriet är att ni använder material från Tygverket. Självklart är denna tävling öppen för alla, det behöver inte vara en klänning, bara det är festligt! Maila bilder på era bidrag till butik@tygverket.se, ange ”nyår” i ämnesraden. Juryn består av oss som jobbar på Tygverket och vi får naturligtvis inte delta i tävlingen. Juryns beslut är enhälligt och kan ej överklagas, vi tar gärna emot mutor, men de lär inte påverka beslutet.
Lycka till!

ÖFA: butt wall


Festen i lördags blev succé. ÖFA: I love. Det finns tusen saker att blogga om, då vi pysslade ihop en hel del saker. Jag börjar med fotoväggen som jag byggde en ställning till och Anna Ehremark målade på. Den består av 4 st möbelpapp, 70x100cm, som jag skruvade fast på grova plankor, som i sin tur skruvades fast på grova plankor som fötter. Ganska lyckat inslag! KUL!

Pimpa din Politiker

Det pimpades fett i fredags på Sossarnas jobbkongress. Det är en mycket enkel men ack så rolig idé som kan appliceras på många olika teman, på Priden i somras pimpade vi heteron. Just politiker tyckte jag fungerade alldeles extra bra, då de ofta ser väldigt trista ut.