teaser

Gissa vad det här ska bli då?


Tog ledigt från jobbet idag, så då hann jag sy denna och även lyssna på fyra sommarpratare, träna, städa, laga mat, tvätta och diska. Nu är jag redo för helgen, då ska den här provas, visar bild på den i färdigt skick efter det.

konstPå semestern blev jag konstnär och idag sydde jag klart mitt första konstverk. Hoppas att jag orkar göra fler. Det tar ca hundra år, men det kan det vara värt.

glad citron


Jag inbillar mig ganska ofta att saker runt mig har känslor. Kanske är det därför jag gillar att sätta ögon på prylar, men det blir ju mycket roligare så också. Dessa ögon kommer från Jacks duplolåda som vi satte lite överallt.

godaste mackan!


Tänkte att jag skulle dela med mig av den bästa mackcombon: rökt fisk, avokado, majonnäs och lite citron. Ett café i Gent hade den på menyn förr, då även med grapefrukt på, passar även det utmärkt. mmmm götta!
Kategori: mat

byxdress, clowndress


Den här dressen sydde jag för ett tag sedan, har inte varit så aktiv på senaste, semester. Den är superskön och jäkligt färggrann. Så här trött ser jag ut efter första jobbdagen, eeh.