gölliga vasen


Den här vasen kunde jag inte låta bli att köpa från Krasznai. Man kan byta humör på den genom blomman man stoppar i!

Jobb

Jag syr mest hela dagarna, men mycket visar jag inte här för att det är jobbsömnad. Nu har vi dock gjort ett par väldigt fina gardiner som jag vill visa.

Tyget kommer från Vallila interior som är ett finskt designföretag med många fina och koola mönster. Jag gillar verkligen hur man kan få samma mönster på både transparent och färgglatt tyg. Dessa gardiner har vi även monterat på plats hos en kund, det är verkligen roligt när vi får göra det, så får man se hur det ser ut på plats. Tyget och sömnaden går att köpa på Tygverket såklart!

Bang 20år!

Imorgon ska det firas! Kvinnodag och Bangjubileum på Södrateatern. ÖFA: kör danceoke, festligt. HURRA!

stickade sockor

Den här vintern verkar ju inte direkt redo att ge upp. Vi har kalla golv så jag började sticka sockor. Jag började med skaftet och eftersom jag aldrig stickat just sockor förr så blev det ganska långt. Jag kom mig liksom aldrig för att lära mig hur man gjorde en häl. Tillslut så tog jag mig samman och youtubade fram en bra förklaring. Under stickandets gång insåg jag att jag stickade sockor till hobbitfötter, väldigt stora. Så Niek fick ta dem, han har inte direkt hobbitfötter, men större än mig i alla fall.


Temavecka: Liberty fabrics

Vi har temavecka på jobbet, här är några av alla kreationer vi sytt.